Články  |  Videa  |  Ke stažení  |  O nás  |  Kontakty  |  Zeptejte se  |  Návody  |  Výrobci
+420 800 888 909  |  info@eureko.cz  |  po-pá: 8 - 16  |  CZK EUR
V košíku právě máte:

 ks -  Kč  skladem

Masážní olej panenský sezamový, 500 ml

Doprava zdarma
Při nákupu nad 1390 Kč
platíme dopravy po ČR my
Masážní olej panenský sezamový, 500 ml
Obj. číslo: SM2106050
Výrobce: Spitzner


Dostupnost: Skladem
Termín doručení: 26. 11. 2020
Počet věrnostních bodů: 425
Zeptejte se
Zeptejte se
Daniel Křížek
Produktový specialista
+420 725 907 666
krizek@eureko.cz

Položit rychlý dotaz  

425  351 Kč bez DPH


Základní informace

Objem: 500 ml
Typ: panenské oleje
Trvanlivost: viz datum na etiketě
Způsob dávkování: dávkovací pumpa pro oleje ve skle 500 ml

Dávkovací pumpa na oleje ve skle není součástí balení, je nutné ji zakoupit samostatně. Dávkovací pomůcky lze po použití omýt a použít je tak opakovaně.

Nebojte se masírovat i problematickou pokožku s panenským masážním sezamovým olejem

Sezamový olej je důležitou součástí péče při ájurvédském ošetření. Olej ze sezamových semen obsahuje cenné pěstící látky pro všechny druhy pokožky.

Sezamový panenský masážní olej firmy Spitzner byl vytvořen pro dokonalou relaxaci a uvolnění klienta i terapeuta. Velice důležité pro dosažení nejlepších výsledků z masáže je důležité používat vysoce hodnotné, za studena lisované rostlinné oleje v přírodní kvalitě. Základní sezamový olej se získává šetrným lisováním za studena. Masírujte své klienty olejem bez barviv a konzervantů.

Jak používat panenský masážní olej sezamový

  • dávkujte pouze s čistými pomůckami
  • nádobu s olejem neponechávejte dlouhodobě otevřenou
  • olej uchovávejte v temnu a chladu
  • uchovávejte jej v dobře uzavřené nádobě

Účinky panenského oleje sezamového

  • posílí regenerační schopnosti pokožky
  • hloubkově reguluje kožní lipidy a hydrataci pokožky
  • zlepší elasticitu pokožky
  • zanechává pokožku hladkou a pružnou
Botanické označení: Buxus chinensis.
Botanická čeleď: Buxaceae – křovinový porost.
Použité části: Semena.
Země původu: Izrael, Jižní Amerika.
Výrobní metoda: Lisování zralých semen za studena.
Vzhled: Stále zelená, známá již přes 200 let. Odolává horku, hmyzu i plísním. Roste mezi kaktusy. Vodu si zajišťuje přes kořeny dlouhé až 10 m.
Výskyt: Roste v polopouštích a v pouštích Mexika, Kalifornie a Arizony. Komerční pěstování v USA a v Izraeli, Argentině, Peru a Austrálii.
Použití: Již staré kultury pražily zralá semena a vařily je, připravovaly z nich potraviny a léčiva. Dnes je jojobový olej využíván v kosmetickém i farmaceutickém průmyslu.
Zvláštnosti: Oleje lisované za studena mají oproti rafinovaným olejům vyšší podíl vitaminů a minerálních látek. Lisování za studena je speciální a patentovaný proces a výrobní postup.

Návody

Vážení zákazníci,
neustále se snažíme vylepšovat naše služby a to i díky novým poznatkům a reakcím z praxe. A proto se naše návody průběžně aktualizují.
U vybraných kategorií posíláme s návodem i bezpečnostní list.

Pro požadovaný návod konkrétního produktu nás neváhejte kdykoliv kontaktovat na info@eureko.cz
V mailové žádosti prosíme o uvedení vašeho telefonního kontaktu, který využijeme jen v případě nejasností.



  Návod - Masážní olej panenský sezamový, 500 ml

Související produkty