Články  |  Ke stažení  |  O nás  |  Kontakty  |  Zeptejte se  |  Návody  |  Výrobci
+420 800 888 909  |  info@eureko.cz  |  po-pá: 8 - 16  |  CZK EUR
V košíku právě máte:

 ks -  Kč  skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Tímto udělujete souhlas společnosti Eureko, s.r.o., se sídlem Horní 5016, 468 04, Proseč nad Nisou, IČ 25416375, DIČ CZ25416375, e-mail: info@eureko.cz, tel: 725907666 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení (firemní údaje), adresu, e-mail a telefonní číslo.
 
  1. Jméno, příjmení (firemní údaje), adresa, e-mail a telefonní číslo budou zpracovány za účelem: zpracování objednávky, vytvoření faktury, předání údajů dopravci pro zaslání balíku, zasílání pravidelných newsletterů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
 
  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na adresu sídla Správce nebo na jeho e-mail: info@eureko.cz , případně odhlášením přímo v newsletteru.
 
  1. Právním základem pro zpracování je v tomto případě souhlas udělený ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.
 
  1. Osobní údaje Správce poskytne následujícím zpracovatelům:
 
  1. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle GDPR máte právo:
 
  1. V případě pochybností o zpracovávání osobních údajů máte právo obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, který je v této oblasti dozorovým orgánem. K tomu můžete také podat stížnost.